Diensten
Planning & organisatie
Elk bedrijf krijgt soms of regelmatig te maken met gebeurtenissen of situaties die georganiseerd moeten worden. En elk moment vraagt om een aanpak op maat, zeker in de huidige tijd waarin maatregelen regelmatig veranderen. Het bedenken en uitvoeren van een passend plan, van A tot Z aan de leiding staan, werken volgens een strakke planning, vooruitdenken en kunnen anticiperen op onverwachte situaties zijn kwaliteiten die ik beheers. Ik voel aan wat gepast is en wat past bij jouw bedrijf.
Of het nou grote meerdaagse (internationale) bijeenkomsten zijn of een teamuitje, bij elk event zorg ik dat het tot in de puntjes geregeld is en dat er aan alles gedacht is. Privé vind ik verassingen leuk, zakelijk echter niet. Het is dan ook kenmerkend voor mijn manier van organiseren dat ik niks aan het lot overlaat en liever “te veel” vangnetten heb ingebouwd, dan dat je voor een onaangename verassing komt te staan.
Een speciale dag voor je leden of een groot feest voor de medewerkers. Teambuilding of gewoon een gezellige groepsactiviteit, alles is te regelen en dat doe ik dan ook graag! Elk bedrijf, elk event heeft zijn eigen sausje nodig en ik denk over juiste “fingerspitzengefühl” te beschikken om te bepalen wat gepast is en heb daarbij originaliteit hoog in het vaandel staan.
Meer- of eendaagse (buitenlandse) bijeenkomsten in vorm van een congres, conferentie of beurs. Van A tot Z behoud ik de leiding en het overzicht en zorg ik ervoor dat iedereen uit alle windstreken zich welkom en gewaardeerd voelt. Als een chef de mission leg ik overal het contact, maak ik afspraken, leg deze vast en zorg ik dat dit nageleefd wordt. Of het nou de kamerindeling, dieetwensen of het programma is, trek me maar aan m’n mouw en ik kan je de informatie geven.
Ergens een overnachting nodig, liever met de trein of vliegtuig, hoe is het geregeld op de plaats van bestemming, kan ik daar parkeren? Allemaal zaken waar jij niet over na hoeft te denken, dat zoek ik voor je uit en regel het direct. Jouw wensen m.b.t. budget, locatie e.d. heb ik in kaart en zal ik naleven.
Een jarige medewerker die een bloemetje moet krijgen, een jubilaris die in het zonnetje gezet mag worden. Een oppas of cadeautje dat nog geregeld moet worden. Een lunch trakteren aan die ene afdeling die zo goed gepresteerd heeft. Zo zijn er altijd tal van kleine dingetjes die even georganiseerd moeten worden en even de aandacht nodig hebben. Ik maak een overzicht en plan dit voor zover mogelijk alvast vooruit onder het mom van; “Het kan maar gedaan zijn”.